Diensten op zondag 16 september

Janneke Kruijf, Therese Timmermans en Sam Zwart

’s morgens en ’s avonds dhr. G.J. Netten

’s morgens en ’s avonds dhr. J. Konings, 0162-319644

Tijdens bezoekwerk ontvangen 2x € 50. Hartelijk dank daarvoor.

Rondom gemeente

Zingen na de dienst:

Aanstaande zondagavond hopen we weer liederen te gaan zingen na afloop van de kerkdienst. De laatste keer hebben we met z’n allen op de orgelgalerij gestaan en gezeten. Wat was dat mooi! Misschien gaan we dat nog eens doen… Loof God, loof Zijn naam alom!

Koffie-inloop:

Dinsdag 18 september is er koffie-inloop in de zaal van de CGK aan het Dorpsplein. Iedereen is welkom tussen 10.00 en 11.30 uur. Na afloop is de bibliotheek in De Ark geopend. Komt u ook?

Startweekend:

Goed om te horen dat zoveel gemeenteleden zich hebben opgegeven voor de startdag. Gemeente zijn wij samen en zoiets moois als het begin van het ‘winterwerk’ mag best een feestelijk tintje hebben. Het jaarthema, dat ook in het startweekend centraal staat, is: ‘Met hart en ziel’. Een inspirerend thema, dat de kern van het geloof en de kerk raakt.

Ook goed om alvast rekening te houden met de preekbespreking op zondagmorgen 23 september. Na de dienst gaan wij naar aanleiding van de preek met elkaar in gesprek in De Ark, onder het genot van koffie, thee of fris. Deze preekbespreking is net als de vorige keren niet alleen voor de jeugd, maar voor iedereen!

Catechese:

Voor de 12- tot 25-jarigen onder ons hierbij alvast het bericht dat de catechese weer begint op dinsdag 2 oktober. Houden jullie de dinsdagavond vrij in je agenda? Catechese is er om je te leren waar je over praat als het over geloof gaat! Ouders, helpt u mee om de kinderen dit stukje geestelijke bagage mee te geven?

Spreekuur:

Ook na de zomerperiode is er elke week van 13.00 – 15.00 uur spreekuur van de voorgangers van de plaatselijke kerken. Iedereen kan zonder afspraak terecht in De Geubel. Zegt het voort!

Een hartelijke groet vanaf de Hoofdstraat in ’s Gravenmoer, waar het winkelend publiek is vervangen door heel veel bouwvakkers…

Ds. J.  Boom