Dankdag

Voor wie?

Voor iedereen!

Maar de middagdienst is speciaal bedoeld voor de kinderen.

Kom je ook?

Dan gaan we met elkaar de Heere danken.

Natuurlijk gaan we ook zingen en luisteren naar een verhaal:

“Alles geef ik U!”

Op woensdagmiddag 7 november  2018

Welkom kinderen papa’s, mama’s, opa’s en oma’s.

Om 14.00 uur staat de kerkdeur aan de Vaartweg 28 open en om 14.30 uur begint de dienst.

Van harte welkom!

Diensten op zondag 14 oktober

9.30 uur en 14.30 uur ds. W. van der Wind, Onstwedde

3. Noodhulp Sulawesi

Leanne Boom, Manon Koenen, Annette Timmermans

’s morgens en ’s middags dhr. R. Timmermans

’s morgens en ’s middags dhr. W. Timmermans, 0162-318731

Onderbouw: Ps.136:3a. Midden-/bovenbouw: Ps.105:3

Tijdens bezoekwerk ontvangen € 10 voor de kerk. Hartelijk dank!

Collecte noodhulp:

Op vrijdag 28 september werd het eiland Sulawesi getroffen door een zware aardbeving en een daaropvolgende tsunami. De schade is enorm Er zijn nu al honderden doden en veel mensen zijn dakloos geraakt. Er is is grote behoefte aan water, voedsel, onderdak en medicijnen. Aanstaande zondag willen wij de extra collecte aan de uitgang van de kerk bestemmen voor de noodhulp via de GZB. Deze collecte wordt dan ook van harte bij u aanbevolen. Ook vragen wij u de slachtoffers in dit gebied op te dragen in uw gebed.

De diaconie.

Rondom gemeente

Koffie-inloop:

Op dinsdag 16 oktober wordt de maandelijkse koffie-inloop gehouden in de zaal van de CGK aan het dorpsplein. Alle leeftijden van harte welkom tussen 10.00 en 11.30 uur. Na de koffie-inloop is de bibliotheek in De Ark open.

Happy Kids Club:

Hallo jongens en meisjes! Het is weer bijna zover, de Happy Kids Club! Ook dit jaar willen we er samen met jou een gezellige middag van maken met als thema: ‘Zoek het uit’! Alle kinderen vanaf 4 jaar zijn welkom op donderdag 18 oktober op basisschool de Wegwijzer. We willen om 13.30 uur beginnen (vanaf 13:15 inloop) en jullie papa’s en mama’s mogen jullie weer rond 17:30 uur ophalen, nadat we wat lekkers hebben gegeten. We hebben weer een avontuurlijk programma in petto!! Natuurlijk hoef je geen entree te betalen, wel willen we ook dit jaar een goed doel steunen. Dit jaar willen we een goed doel helpen in Brazilië. Dit goede doel zet zich in voor de arme kinderen uit de Favela’s. Door geld in te zamelen krijgen de kinderen christelijk onderwijs, muziek, theater, huiswerkbegeleiding en sport aangeboden. En daarnaast de mogelijkheid om te spelen in een speeltuin! Ook kunnen wijken en huizen worden voorzien van drinkwater en elektriciteit. Dit alles kost natuurlijk veel geld en daarom willen we dit goede doel graag steunen!Wij hebben er weer zin in, jullie ook? Hopelijk tot dan! Lisanne van Dortmont-Quirijns (06-20335221) en Savannah Timmermans (06-57931586)

Een gezegende zondag toegewenst. Voor wie vakantie krijgt een goede week! Een hartelijke groet vanuit de pastorie.

Ds. J. Boom