Diensten op zondag 15 augustus

9.30 uur ds. H.L. Versluis, Veenendaal

18.30 uur ds. C. Bos, Benschop

Voor deze diensten vooraf opgeven via website/scriba

‘s morgens dhr. A. Colijn en ‘s avonds dhr. G.J. Netten

dhr. T. de Roon, 0162-323179

Therese Timmermans

Onderbouw en midden-/bovenbouw: Ps.95:4

De diaconale collecte is speciaal bestemd voor de GZB. Help de kerk in Indonesië met trainingen.

Elke week verlaat ds. Priyo Basuki uit Indonesië zijn gezin om een aantal dagen ouderlingen en gemeenteleden te kunnen trainen. Hij hoopt dat zij daardoor groeien in hun geloof. En dat zij daarvan getuigen in woord en daad in hun omgeving, waar de islam domineert.

De GZB-zomercollecte wil ds. Basuki en zendingswerker ds. Laurens Jan Vogelaar helpen met het trainen van de Protestantse Kerk van Luwu, Sulawesi. Voor 25 euro kunnen drie ambtsdragers of leidinggevenden een training volgen. Doet u mee?

De GZB werkt wereldwijd met kerken samen om het Evangelie te delen. Dat kan alleen als u de GZB daarbij helpt. Juist nu!

Verder mag u geven voor de diaconie en de kerk. Zie de rekeningnummers hierboven.

Ooit schreef Godfried Bomans (de schrijver van Erik, of het klein insectenboek): ‘Mijn raad is deze: trek, zodra het vakantie is, uw schoenen uit en ga languit in een ruststoel liggen met het uitzicht op uw eigen tuin. Gij zijt nu omgeven door alles wat u nodig hebt’. Bomans schreef dit toen hij zag hoeveel drukte het geeft als mensen er op uit gaan en verre, vermoeiende reizen maken. Hij had gelijk: de vakantie kent z’n eigen drukte. Toch wensen we alle reizigers (en daar horen we zelf ook bij…) een goede tijd toe, verbondenheid met elkaar en verwondering over Gods schepping. En iedereen die thuisblijft – al dan niet door de omstandigheden gedwongen – rust en bezinning gegund, in de tuin of op het balkon.

Een hartelijke groet ook namens Marry en onze dochters,