Diensten op zondag 18 juli

18.30 uur ds. G.J. Mantel, Woudenberg

Voor deze diensten vooraf opgeven via website/scriba

‘s morgens dhr. A. Colijn en ‘s avonds dhr. C. van Veen

dhr. P.C. Verduijn, 0162-321322

Marline Boom en Sam Zwart

Onderbouw en midden-/bovenbouw: Ps.92:1a

De extra collecte is bestemd voor de instandhouding van de predikantsplaats. Verder mag u geven voor de diaconie en de kerk. Als u in de dienst aanwezig bent, kunt u uw gaven geven in de zuil die achter in de kerk staat. Is het voor u niet mogelijk de dienst bij te wonen, dan kunt u gebruik maken van een van de volgende rekeningnummers:

Het volgende nummer van dit kerkblad verschijnt over drie weken. Onze vakantie is dan al begonnen. Ik ben vrij van 22 juli t/m 11 augustus en zal in die periode zo nodig vervangen worden door een van de voorgangers uit de naburige gemeenten. We hopen als gezin een aantal dagen in het buitenland door te brengen, maar in deze tijden is het allemaal met meer onzekerheid omgeven dan ooit: De ontwikkelingen rondom corona laten zich moeilijk voorspellen. Iedereen die thuisblijft wensen we, vooral ook in moeilijke en moeizame omstandigheden, een goede, rustige zomertijd toe. Voor wie ook op weg gaan: laat een stukje afstand van het ‘gewone’ je goed doen. Een goede reis gewenst. Uiteindelijk reizen wij allemaal. We zijn op weg naar een eeuwige bestemming. Laat de Heere onze Leidsman zijn en het werk van de Heere Jezus onze verzekering. Bij Hem wordt de ware rust gevonden, hetzij thuis, hetzij onderweg.

Een hartelijke groet ook namens Marry en onze dochters,