Diensten op zondag 27 juni

Voor deze diensten vooraf opgeven via website/scriba

De kinderen gaan tijdens het zingen voor de preek naar de zondagsschool. Leiding: Leanne Boom

‘s morgens dhr. G.J. Netten en ‘s avonds dhr. C. van Veen

dhr. J. Konings, 0162-319644

Annette Timmermans en Nina Boom

Onderbouw: Ps.93:4a, midden-/bovenbouw: Ps.34:5a

De extra collecte van de zondag is bestemd voor het onderhoud van het orgel. Verder worden uw gaven gevraagd in de collecten voor de diaconie en de kerk. Als u in de kerk aanwezig bent, kunt u uw gaven geven in de zuil die achter in de kerk staat. Kunt u nog niet aanwezig zijn, dan kunt u gebruik maken van een van de volgende rekeningnummers:

Ontvangen tijdens bezoekwerk € 50 voor de kerk. Hartelijk dank daarvoor.

Deze week gaat zullen wij weer nieuwe berichten ontvangen van het Interkerkelijk Contact in Overheidszaken (CIO) en de Protestantse Kerk over de gevolgen van de versoepelingen voor het kerkelijk leven. We hopen dat steeds meer ruimte ontstaat om

Aanstaande zondag hopen we elkaar twee keer te ontmoeten rondom het Woord van God. In de morgendienst willen we samen een bijbelgedeelte lezen dat onlangs op de bijbelkring is behandeld. Dat zal deze keer Genesis 16 zijn. In de avonddienst gaan we verder met de serie ‘Blij met de Kerk!?’ Laten we bidden om de hulp van de Heilige Geest, in de voorbereiding van de dienst en in de eredienst zelf. Wie biddend uitziet naar een ontmoeting met God, zal Hem vinden in Zijn Woord en dienst.

Een hartelijke groet vanuit de pastorie,