Ophalen Bestelling:

Zwaanstraat 4
5109 TM ’s Gravenmoer.

Bezorging bestelling

Er is nu ook een mogelijk om u bestelling thuis te laten bezorgen. Dit graag vermelden achter op de bestellijst. De datum en tijd in overleg.

Vers van de keurslager

Wanneer u tijdens de feestdagen gezellig en heerlijk wilt eten Dan hebben wij een uniek aanbod. Wij verkopen namelijk rollades! U kunt deze lekkernijen bestellen op de achterzijde van dit formulier, via de website of per telefoon U kunt kiezen uit runder-,varkens- en/of kiprollades van 1000 gram en 500 gram De rollades  worden vers gemaakt op de dag dat u ze kunt komen halen, VERS Vacuüm verpakt en gekoeld geleverd, hierdoor blijven de rollades beter op smaak, langer vers en houdbaar. U kunt nu  ook sinaasappels, mandarijnen en eieren bestellen!

Deze avond is er ook een tafel aanwezig met kaarten zoals: felicitatie, beterschap, blanco enz
Wij vragen u deze avond zoveel mogelijk met gepast geld te betalen, zodat alles snel en vlot kan verlopen.

Deze avond verloopt alles volgens de richtlijnen van het RIVM

Voordelen Rollades:
* Vacuüm verpakt waardoor de rollade op smaak blijft en langer houdbaar is
* 500 gram of 1000 gram
* 3 soorten dus voor iedereen wel een rollade naar keuze.

Wij zien u graag op 22-12-2021

Netto opbrengst is voor de kerk

Uw bestelling zien we graag uiterlijk DV maandag 13 december voor 21.00 uur tegemoet

Bestellijst:

Nr.  Aantal  Soort  Gewicht  Prijs per stuk (*)
    1 Runderrollade 500 gr € 9.25
    2 Runderrollade 1000 gr €16.49
    3 Varkensrollade 500 gr € 8.49
    4 Varkensrollade 1000 gr € 13.98
    5 Kiprollade 500 gr € 8.25
    6 Kiprollade 1000 gr € 13.98
    7 Hand Sinaasappels 6 stuks € 3.00
    8 Mandarijnen 9 stuks € 2.50
    9 Eieren 10 stuks € 1.50

Opmerking (*):
    De vermelde prijzen zijn per stuk, mocht u meerdere aantallen van een product besteld hebben
    dan moet u het aantal keer de stuksprijs nemen voor de totaalprijs per product.

Om de bestelling te plaatsen dient u te klikken op de verzend knop hieronder. U ontvangt een kopie van de bestelling in de mailbox van het door u opgegeven e-mail adres.

Papierbestellijst

Besteld u liever via een bestellijst i.p.v. via het internet, dan kunt u de lijst hieronder downloaden, printen en invullen. de ingevulde lijst graag uiterlijk maandag 13 december 2021 voor 21:00 uur inleveren.

Op de stenentafel achter in de kerk
    of in de brievenbus van de
    familie A. Colijn
    Kerkdijk 17 te ’s Gravenmoer