Ophalen bestelling:

Zwaanstraat 4
5109 TM ’s Gravenmoer

Bezorging bestelling

Er is nu ook een mogelijk om uw bestelling thuis te laten bezorgen. Dit graag vermelden achter op de bestellijst. De datum en tijd in overleg.

Vers van de keurslager

Wanneer u tijdens de feestdagen gezellig en heerlijk wilt eten dan hebben wij een uniek aanbod. Wij verkopen namelijk rollades! U kunt deze lekkernijen bestellen via de website, op de achterzijde van het formulier of per telefoon. U kunt kiezen uit runder-,varkens- en/of kiprollades van 1000 gram en 500 gram. De rollades worden vers gemaakt op de dag dat u ze kunt komen halen, VERS Vacuüm verpakt en gekoeld geleverd, hierdoor blijven de rollades beter op smaak, langer vers en houdbaar. U kunt nu ook sinaasappels, mandarijnen, eieren en kerstkaarten bestellen!

Deze avond is er ook een tafel aanwezig met kaarten zoals: felicitatie, beterschap, blanco enz
Wij vragen u deze avond zoveel mogelijk met gepast geld te betalen, zodat alles snel en vlot kan verlopen.

Voordelen Rollades:
* Vacuüm verpakt waardoor de rollade op smaak blijft en langer houdbaar is
* 500 gram of 1000 gram
* 3 soorten dus voor iedereen wel een rollade naar keuze.

Wij zien u graag op 13-12-2022

Netto opbrengst is voor de kerk

Uw bestelling zien we graag uiterlijk DV zaterdag 3 december voor 21.00 uur tegemoet

Bestellijst:

Nr.  Aantal  Soort  Gewicht  Prijs per stuk (*)
    1 Runderrollade á 500 gr € 9.98
    2 Runderrollade á 1000 gr €17.49
    3 Varkensrollade á 500 gr € 8.98
    4 Varkensrollade á 1000 gr € 14.98
    5 Kiprollade á 500 gr € 8.98
    6 Kiprollade á 1000 gr € 14.98
    7 Hand Sinaasappels per 6 stuks € 3.98
    8 Mandarijnen per 9 stuks € 3.00
    9 Eieren per 10 stuks € 2.50
    10 Kerstkaarten per stuk € 1.00

Opmerking (*):
    De vermelde prijzen zijn per stuk, mocht u meerdere aantallen van een product besteld hebben
    dan moet u het aantal keer de stuksprijs nemen voor de totaalprijs per product.

Om de bestelling te plaatsen dient u te klikken op de verzend knop hieronder. U ontvangt een kopie van de bestelling in de mailbox van het door u opgegeven e-mail adres.

Papierbestellijst

Bestelt u liever via een bestellijst i.p.v. via het internet, dan kunt u de lijst downloaden, printen en invullen. De ingevulde lijst graag uiterlijk zaterdag 3 december 2022 voor 21:00 uur inleveren.

Op de stenentafel achter in de kerk
    of in de brievenbus van de
    familie A. Colijn
    Kerkdijk 17 te ’s Gravenmoer