Date(s) - 18/10/2020

Locatie:
Kerkdijk 15 5109 TL 's Gravenmoer

Toelichting
Via deze pagina kunt u een plaats reserveren voor de hierboven genoemde Eredienst. U kunt per reservering maximaal één plaats reserveren, aangezien de plaatsen op naam komen te staan voor de indeling in de kerk. Mocht u met meer personen willen komen en u komt allen uit hetzelfde gezin (huisadres) dan gelieve alle reserveringen met hetzelfde e-mailadres te doen. Mocht u niet uit hetzelfde gezin (huisadres) komen dan gelieve voor deze reserveringen andere e-mailadressen te gebruiken. U kunt dan in het vak ‘opmerking’ aangeven met wie u samen wilt komen.

In dit vak graag uw naam ingeven (voor- en achternaam).

Telefoon
In dit vak graag uw telefoonnummer opgeven, waarop wij u kunnen bereiken indien nodig.

In dit vak graag uw e-mailadres ingegeven. Mocht u met meerdere leden uit hetzelfde gezin komen dan graag voor ieder lid van het gezin een reservering maken met hetzelfde e-mailadres.

Opmerking
In dit vak kunt u een opmerking plaatsen. (dit vak is niet bedoeld om aan te geven met hoeveel personen je komt.)

Bevestiging
Na het insturen van de ‘Reserveringsaanvraag’ krijgt u een bevestiging dat deze is aangekomen, dit is nog niet de bevestiging dat u een plaats heeft in de kerk voor deze Eredienst. Indien uw reservering is goedgekeurd krijgt u hiervan bericht. Zodra u dit bericht hebt ontvangen dan is uw reservering definitief. Het kan zijn dat u geen bevestiging krijgt van uw reservering zie dan hieronder bij het kopje ‘spambox’.

Spambox

Bij deze willen we u erop wijzen dat de bevestigingsmail mogelijk in uw spambox of ongewenste e-mail terecht kan komen. Gelieve deze e-mail dan als gewenst aan te merken (geen spam of geen ongewenste e-mail). Hierdoor zullen de berichten in uw inbox of postvak in komen en zult u mogelijk geen berichten missen.

Contact over uw reservering:
Mocht u contact met ons willen opnemen over uw reservering of deze wil annuleren, dan kunt u het beste even een e-mail sturen aan:

reservering@hervormdsgravenmoer.nl

Deze e-mail zal binnen 48 uur worden beantwoord.

De reservering staat open vanaf de maandag 9:00 uur t/m de vrijdag 20:00 uur voorafgaande aan de Eredienst op de zondag.

Je kunt per reservering maximaal één persoon opgeven. Voor een tweede, etc. persoon een nieuwe reserveringsaanvraag insturen.

De Kerkenraad

Reserveringen

Reserveringen voor deze Eredienst is niet meer of nog niet mogelijk.