Date(s) - 23/08/2021 - 25/09/2021

Afwijkende Locatie:
De Ark, Zwaanstraat 4, 5109 TM ‘s Gravenmoer

Toelichting
Via deze pagina kunt u een plaats reserveren voor de startdag Winterwerk 2021/2022. U kunt per reservering maximaal één plaats reserveren, aangezien de plaatsen op naam komen te staan voor de indeling in de Ark en omgeving. Mocht u met meer personen willen komen en u komt allen uit hetzelfde gezin (huisadres) dan gelieve alle reserveringen met hetzelfde e-mailadres te doen. Mocht u niet uit hetzelfde gezin (huisadres) komen dan gelieve voor deze reserveringen andere e-mailadressen te gebruiken. U kunt dan in het vak ‘opmerking’ aangeven met wie u samen wilt komen.

In dit vak graag uw naam ingeven (voor- en achternaam).

Telefoon
In dit vak graag uw telefoonnummer opgeven, waarop wij u kunnen bereiken indien nodig.

In dit vak graag uw e-mailadres ingegeven. Mocht u met meerdere leden uit hetzelfde gezin komen dan graag voor ieder lid van het gezin een reservering maken met hetzelfde e-mailadres.

Opmerking
In dit vak kunt u een opmerking plaatsen. (dit vak is niet bedoeld om aan te geven met hoeveel personen je komt.)

Bevestiging
Na het insturen van de ‘Reserveringsaanvraag’ krijgt u een bevestiging dat deze is aangekomen, dit is nog niet de bevestiging dat u een plaats heeft in de kerk voor de startdag Winterwerk 2021/2022. Indien uw reservering is goedgekeurd krijgt u hiervan uiterlijk zaterdag 18 september 2021 bericht. Zodra u dit bericht hebt ontvangen dan is uw reservering definitief. Het kan zijn dat u geen bevestiging krijgt van uw reservering zie dan hieronder bij het kopje ‘spambox’.

Spambox

Bij deze willen we u erop wijzen dat de bevestigingsmail mogelijk in uw spambox of ongewenste e-mail terecht kan komen. Gelieve deze e-mail dan als gewenst aan te merken (geen spam of geen ongewenste e-mail). Hierdoor zullen de berichten in uw inbox of postvak in komen en zult u mogelijk geen berichten missen.

Contact over uw reservering:
Mocht u contact met ons willen opnemen over uw reservering of deze wil annuleren, dan kunt u het beste even een e-mail sturen aan:

reservering@hervormdsgravenmoer.nl

Deze e-mail zal binnen 48 uur worden beantwoord.

De reservering staat open vanaf maandag 23 augustus 2021 9:00 uur t/m dinsdag 14 september 2021 18:00 uur.

Je kunt per reservering maximaal één persoon opgeven. Voor een tweede, etc. persoon een nieuwe reserveringsaanvraag insturen. Ook voor kinderen dient apart te worden gereserveerd .

De Kerkenraad

Reserveringen

Reservering is niet meer of nog niet mogelijk.