Op vrijdagavond is er club voor de kinderen van de gemeente en hun vriend(inn)en. Ben jij tussen de 6 en 18 jaar oud, dan ben je van harte welkom op club. Het clubseizoen loopt van eind september tot eind maart. De clubs worden gehouden in verenigingsgebouw ‘De Ark’. Op de clubavonden wordt gebeden, gezongen en worden bijbelverhalen verteld. Daarnaast is er ook tijd om te knutselen of een spel te doen. Het seizoen wordt gestart met de zondagsschool en alle clubs door een weekend op kamp te gaan. Er zijn drie verschillende clubs, deze zijn ingedeeld naar leeftijd.


Club ‘de Regenboog’:

Vanaf 5 jaar ben je van harte welkom bij Club de Regenboog. Wij komen ongeveer 2 keer per maand bij elkaar op vrijdagavond. Tijdens die avond beginnen we met bidden en een stukje uit de bijbel. We hebben een leuk clubblad waarin we opdrachten maken die horen bij het thema van die avond. Daarna is er tijd voor wat lekkers en gaan we leuke dingen doen. Spelletjes, knutselen, film kijken en andere ontspannende dingen staan op het programma. Het seizoen sluiten we af met een leuke activiteit. In oktober hebben we een logeernacht in de Ark, die wil je echt niet missen! Vriendjes en vriendinnetjes zijn het hele seizoen lopend van september tot en met april van harte welkom. Zien wij jou dit jaar ook?!

Contactpersoon Club de Regenboog:

Mirjam ‘t Hooft

Tel 0646006012


Club ‘t Zolderke’:

Ga jij naar de middelbare school? Dan ben je van harte welkom op Club ’t Zolderke. Wij houden gemiddeld drie keer per maand Club op vrijdagavond vanaf 20:30 uur. We komen dan samen om met elkaar gezellig de week door te spreken en bij te praten. Natuurlijk kan een inspirerend bijbeldeel en een prikkelend onderwerp tijdens zo’n avond niet ontbreken.

Kom gerust eens kijken!

Contactpersoon Club ‘’t Zolderke’:

Dhr. Arjen van Andel
Tel. 06 22 87 13 03